Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 17.12.2021 15:14
Кількість переглядів: 341

За минулу добу в Зіньківській громаді підтверджено 13 нових випадків ураження наших громадян коронавірусом. Станом на 17 грудня 2021 року за час пандемії на коронавірус захворіла 1451 особа, 22 людини померло. Наразі хворіють 135 жителів, із них 103 – на амбулаторному лікуванні, 32 – на стаціонарному.

Хвороба швидко поширюється через нехтування громадянами протиепідемічними вимогами. Наявні також і ганебні випадки приховування хвороби та безпідставної відмови від вакцинації.

На сьогодні вакцинація – єдиний надійний метод зупинити поширення COVID-19.

Як показує статистика, у вакцинованих людей інфікування трапляється набагато рідше і хвороба протікає у легшій формі, рідше трапляються летальні випадки.

Наразі двома дозами вакциновано 8330 осіб,  що в свою чергу становить лише 34,7% від загальної кількості населення.

Шановні жителі Зіньківської громади! Закликаю вас бути відповідальними громадянами, дбати про дітей і літніх батьків, які перебувають у групі ризику, про людей навколо і усвідомлено прийняти важливе рішення – отримати щеплення від коронавірусу. Сподіваюся на ваше розуміння критичності епідеміологічної ситуації, що розгортається навколо. Бережіть себе і своїх близьких! Тільки разом ми зможемо подолати цю небезпечну хворобу!

Міський голова Сергій Максименко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора