Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС – жителі Зіньківської громади!

Дата: 14.12.2021 07:20
Кількість переглядів: 436

14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Надання державного статусу Дню ліквідатора ще раз нагадує суспільству про проблеми ліквідаторів-чорнобильців, людей, які відали свої життя та здоров’я заради спасіння нашої землі від страшної техногенної катастрофи. Наслідки тієї аварії не дають і не даватимуть спокою людству ще багато років, але назавжди залишиться в наших серцях невмируща пам’ять про солдатів «атомного фронту».

Висловлюю велику пошану ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС – жителям Зіньківської громади. Низько схиляю голову перед тими, хто усвідомлено й жертовно віддав своє життя, виконавши найвищий обов’язок перед рідною землею і своїм народом – зупинив ескалацію катастрофи, унеможливив її переростання в глобальний винищувальний смерч для всієї України, народів сусідніх та віддалених держав. Подвиг цих людей є яскравим свідченням того, що лише ми самі спроможні відвести біду від нашого дому, кожного жителя нашої землі, наших нащадків. Обов’язок кожного з нас – пам’ятати про це й підтримувати тих, до кого в сім’ю прийшла чорнобильська біда!

Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС! Щиро бажаю всім вам та вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, миру, добра й злагоди. Хай завжди поруч із вами буде людська подяка за ваші добрі справи!

Із повагою міський голова Сергій Максименко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора