A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Перемога у конкурсі грантів "Енергія розвитку", який проводився за підтримки Група Нафтогаз

Дата: 10.12.2021 13:06
Кількість переглядів: 796

Конкурс тривав упродовж усього року. Подати заявки на участь могли громади, на території яких Укргазвидобування (Група Нафтогаз) видобуває газ.

Впродовж весни представники Проценківського, Пишненківського та Кирило-Ганнівського старостатів отримали знання щодо підготовки та впровадження проєктів. Вже восени їх було реалізовано: придбано медичне обладнання для ФАП Проценківського та Кирило-Ганнівського старостатів, встановлено вуличні тренажери та придбано ноутбуки для ФАП у с. Кирило-Ганнівка, створено паркову зону в с. Пишненки.

9 грудня відбулося офіційне вручення сертифікатів та дипломів переможцям конкурсу, на якому були присутні представники АТ «Укргазвидобування» (Група Нафтогаз), міської ради та старостинських округів.

«Громади, на території яких ми працюємо, є партнерами нашої компанії. Тому нам важливо, щоб вони розвивалися та отримували нові знання, які допоможуть підвищити їхній рівень життя. Цей конкурс грантів спрямований на отримання якісних, готових до реалізації, актуальних та релевантних пропозицій соціальних проєктів  від громад. З кожним роком наша спільна робота з громадами вдосконалюється і ми знаходимо нові напрями співпраці», - зазначив Віталій Чудак, начальник відділу проєктів регіонального розвитку АТ «Укргазвидобування» (Група Нафтогаз).

Щиро вітаємо нашу громаду із можливістю реалізувати дані проекти на територіях наших старостів задля розвитку і комфорту наших громадян.

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, на відкритому повітрі та деревоНа зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 3 людини, люди стоять, дерево та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенніНа зображенні може бути: текст «предуп редить,»Немає опису світлини.На зображенні може бути: 2 людини та у приміщенніНа зображенні може бути: 4 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: 2 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: 4 людини та люди стоятьНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: дерево та паркНа зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та паркНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: паркНа зображенні може бути: лікарня та у приміщенніНа зображенні може бути: телефон, у приміщенні та текст «EDAN SE-601 F1 oTmeHa й F3 u ф F4 npo6eл bl F5 ю0 7 ж ? peжиm 9 M 0) t w >0? c6poc л› b ? ? Ha3an Fn ? Shift KonиR BBoA cTapT/cTon»На зображенні може бути: у приміщенні та текст «атоксил левомеколь»На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та у приміщенніНа зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора