A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

У Зінькові підписали договір на лікування пацієнтів із COVID-19

Дата: 09.12.2021 09:12
Кількість переглядів: 627

КНП «Зіньківська міська центральна лікарня» підписало договір із Національною службою здоров’я України щодо лікування пацієнтів із COVID-19. Підписання цього документу дуже важливе для пацієнтів із коронавірусною хворобою (підозрою на неї), які за медичними показаннями потребують госпіталізації в стаціонарі Зіньківської міської центральної лікарні. Забезпечення медикаментами, засобами й виробами медичного призначення здійснюється відповідно до Національного переліку лікарських засобів та в межах фінансування Національною службою здоров’я України.

63-річний Микола, житель Зінькова, розповів, що нещодавно перехворів на COVID-19. Лікувався в міській лікарні. «Я не вакцинований, і дуже важко далося мені подолати хворобу. Хто зна, можливо, аби був вакцинований, вона б оминула мене чи легше вдалося б її перенести. Не вакцинувався раніше, бо ніхто не змушував, а я думав, що минеться якось, та зараз точно зроблю щеплення. Завдяки лікарям терапевтичного відділення нашої лікарні й медсестрам і санітарочкам я знову став на ноги. Від знайомих чув, що раніше на лікування цієї хвороби люди витрачали дуже великі кошти, адже самі купували всі медикаменти. Я ж витратив на лікування не дуже багато. Дякую кожному з вас за ту величезну роботу, яку ви виконуєте, рятуючи життя людей», – сказав чоловік.

Шановні мешканці Зіньківської територіальної громади! Укотре закликаємо не зволікати з вакцинацією та не ігнорувати карантинні заходи. Носіть маски, ретельно мийте руки, дотримуйтесь соціальної дистанції. Бережіть себе та рідних!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора