A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

УВАГА – комунальним питанням

Дата: 09.12.2021 09:07
Кількість переглядів: 785

30 листопада відбулося засідання виконавчого комітету Зіньківської міської ради. Під час якого було заслухано начальника відділу житлово-комунального господарства Олександра Полюляха щодо проведеної роботу з упорядкування населених пунктів та кладовищ Зіньківської громади. Підсумовуючи виступ доповідача, перший заступник міського голови Олександр Тесля подякував за роботу бригаді електриків, які професійно виконують планові завдання й ліквідують аварії, працівникам відділу благоустрою, які щоденно за будь-якої погоди працюють над упорядкуванням та оздобленням території нашої громади.

Членами виконкому підтримано рішення щодо створення та затвердження складу кількох робочих груп: із легалізації заробітної плати та зайнятості населення; із виявлення фактів спалення рослинності та її залишків на території громади; із вивчення стану організації безпечного харчування в закладах освіти на території громади. Створено комітет забезпечення доступності людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури та комісію з обстеження стану житлового приміщення (будинку, квартири) при визначенні права громадян на отримання житлової субсидії.

У зв’язку з підвищенням цін на електроенергію та мінімальної зарплати членами виконкому ухвалено затвердити та ввести в дію з 1 грудня 2021 року тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення для населення, які надає міське комунальне підприємство «Зіньківський комунгосп», на рівні 16,66 грн/куб. м (водопостачання), 16,39 грн/куб. м (водовідведення), на послугу з водопостачання, яку надає комунальне підприємство «Добробут», – 16,00 грн/куб. м.

Крім того, члени виконкому затвердили кошторисну документацію з поточного ремонту частини тротуару по вул. Солов’янівська в Зінькові та вирішили подати на сесію міськради питання щодо перейменування в с. Тарасівка вул. Петровського на вулицю ім. Івана Петровського.

Рішення про надання матеріальної допомоги жителям громади, забезпечення дровами пільгової категорії населення та надання матеріальної допомоги на поховання одноголосно були підтримані членами виконкому.

Також присутні розглянули низку питань, що стосувалися оренди комунального майна громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора