A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вітаємо з професійним святом!

Дата: 01.12.2021 16:13
Кількість переглядів: 285

З огляду на роль органів прокуратури України у зміцненні законності, захисту прав людини і громадянина, а також внесок працівників прокуратури у справу формування України як правової держави, Указом Президента України від 02.11.2000 року встановлено професійне свято – День працівників прокуратури – 1 грудня.

Шановні працівники прокуратури!

Обравши таку відповідальну професію, кожен із вас захищає ідеали правової української держави, активно втілює у життя принципи верховенства права, міцно стоїть на варті Закону в усіх сферах суспільного життя.

Діяльність прокуратури, як єдиної системи відіграє дедалі важливішу роль у розвитку України як демократичної правової держави, а від вашої злагодженої, самовідданої праці великою мірою залежить збереження стабільності, зміцнення законності та правопорядку у нашій громаді.

З нагоди вашого професійного свята прийміть сердечні вітання та слова щирої вдячності за особистий вклад кожного із вас у благородну справу зміцнення законності та правопорядку! Зичу вам міцного здоров’я, професійного зростання, довіри і поваги від людей, добробуту та благополуччя. Миру, добра та злагоди вам і вашим родинам!

З повагою – міський голова Сергій Максименко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора