A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Тривають комісійні перевірки закладів торгівлі Зіньківської громади

Дата: 23.11.2021 14:27
Кількість переглядів: 377

Тривають комісійні перевірки закладів торгівлі Зіньківської громади з питань дотримання протиепідемічних вимог  на період карантину, у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.

23 листопада 2021 року комісія, до складу якої увійшли представники Полтавського районного управління Головного управління  Держпродспоживслужби в Полтавській області, відділення поліції №4 Полтавського районного управління поліції ГУ НП в Полтавській області та Зіньківської міської ради, провела перевірку 6 суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного обслуговування населення.

За час роботи комісії порушень вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України №17 від 09.05.2020 року не виявлено.

Фахівці Полтавського районного управління Головного управління  Держпродспоживслужби в Полтавській області провели роз’яснювальну роботу із суб’єктами господарювання щодо профілактики захворювання коронавірусною хворобою та необхідності виконання протиепідемічних заходів, передбачених постановами Головного державного санітарного лікаря України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора