Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Тривають комісійні перевірки закладів торгівлі Зіньківської громади

Дата: 23.11.2021 14:27
Кількість переглядів: 395

Тривають комісійні перевірки закладів торгівлі Зіньківської громади з питань дотримання протиепідемічних вимог  на період карантину, у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби COVID-19.

23 листопада 2021 року комісія, до складу якої увійшли представники Полтавського районного управління Головного управління  Держпродспоживслужби в Полтавській області, відділення поліції №4 Полтавського районного управління поліції ГУ НП в Полтавській області та Зіньківської міської ради, провела перевірку 6 суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного обслуговування населення.

За час роботи комісії порушень вимог постанови Головного державного санітарного лікаря України №17 від 09.05.2020 року не виявлено.

Фахівці Полтавського районного управління Головного управління  Держпродспоживслужби в Полтавській області провели роз’яснювальну роботу із суб’єктами господарювання щодо профілактики захворювання коронавірусною хворобою та необхідності виконання протиепідемічних заходів, передбачених постановами Головного державного санітарного лікаря України.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора