A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося засідання комісії

Дата: 22.11.2021 16:35
Кількість переглядів: 300

Міська рада продовжує роботу з покращення надання медичних послуг та медобслуговування мешканців Зіньківської громади, залучаючи молодих спеціалістів. Для цього їх, зокрема, забезпечують службовим житлом. Так, у серпні цього року було придбано квартиру для сімейного лікаря Зіньківського центру первинної медико-санітарної допомоги.

16 листопада відбулося засідання комісії по проведенню конкурсного відбору службового житла з метою його придбання для лікаря-анестезіолога Зіньківської міської центральної міської лікарні. Відповідна програма на поточний рік затверджувалася рішенням сьомої сесії восьмого скликання від 6 травня (із змінами від 30 серпня цього року), де на її виконання було передбачено певні кошти. Члени засідання, витримавши процедуру, визначили переможця конкурсу. Відповідне рішення комісії буде подано для затвердження на засіданні чергової сесії Зіньківської міської ради.

Нагадаємо: у жовтні, в рамках цієї програми, був оголошений конкурс для закупівлі службового житла, а саме: однієї однокімнатної квартири.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора