A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 19.11.2021 15:40
Кількість переглядів: 623

Наразі в нашій громаді спостерігається напружена ситуація із захворюваністю на коронавірусну інфекцію. Кожного дня збільшується кількість хворих. За останні 4 дні – 53 особи з підтвердженим діагнозом COVID-19. Ситуація надзвичайно складна. На жаль, з 1 вересня цього року в нашій громаді на COVID-19 захворіло 452 громадян, із яких 14 - померли. Такий стан обумовлений низьким відсотком вакцинації, нехтуванням і халатним ставленням до самозахисту. Так, за останню добу І дозою провакциновано 75 осіб, ІІ дозою – 102 особи. З початку вакцинації щеплено 8260 осіб, що становить лише 28,2% (двома дозами).

На території Зіньківської громади працівниками Полтавського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби, відділення поліції №4 Полтавського районного управління поліції ГУНП в Полтавській області та Зіньківської міської ради регулярно проводяться рейди-перевірки суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері обслуговування та надання послуг. Упродовж останніх днів поліцією складено 2 адміністративні протоколи за порушення карантинних вимог.

Ми фактично стоїмо на порозі до червоної зони. Комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол №20 від 12 листопада 2021 року) прийнято рішення щодо посилення карантинних обмежень на території нашої громади, зокрема: водії автомобільних транспортних засобів, що здійснюють регулярні пасажирські перевезення в межах громади, відвідувачі закладів громадського харчування (барів, кафе, ресторанів тощо), відвідувачі закладів культури повинні мати документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації, або негативний результат тестування на COVID-19.

Усі, без винятку, жителі громади повинні перебувати на територіях закладів охорони здоров’я та освіти, зупинках громадського транспорту, інших територіях загального користування в одягнених засобах індивідуального захисту, що закривають ніс та рот, дотримуватися соціальної дистанції не менше 1 метра. За порушення даних вимог передбачено адміністративну відповідальність.

Шановні жителі Зіньківської громад! Не ставтеся до заходів карантину легковажно! Пам’ятайте: ваше здоров’я і життя в першу чергу залежить від вас!

Виконавчий комітет міської ради,

комісія з питань ТЕБіНС при виконавчому комітеті міської ради

ПЕРЕМОЖЕМО КОРОНАВІРУС РАЗОМ! ДОТРИМУЙТЕСЬ ПРОФІЛАКТИЧНИХ ЗАХОДІВ ТА КАРАНТИННИХ  ОБМЕЖЕНЬ » Роменська міська рада

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора