A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

У Зіньківській громаді відбувся мітинг з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата: 19.11.2021 15:23
Кількість переглядів: 751

19 листопада, біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбувся мітинг напередодні відзначення Дня Гідності та Свободи. Захід зібрав керівництво та працівників виконавчого комітету міської ради, небайдужих мешканців громади. Мітинг проводився з дотриманням карантинних вимог та рекомендацій МОЗ.

У своєму виступі секретар міської ради Олександр Прокопенко підкреслив важливість вшанування тих подій в історії сучасної України, які змінили життя багатьох українців, їх бачення світу, своєї держави й себе. Адже, головними цінностями  українці обрали честь, гідність, свободу свого народу, проявивши свою готовність до активності та єдності.

Присутні вшанували пам’ять загиблих під час Євромайдану та Революції Гідності, поклали живі квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку та пам’ятного знаку Героям АТО. Герої не вмирають. Усі вони залишаються в нашій пам’яті, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять, на відкритому повітрі та пам’ятникНа зображенні може бути: 8 людей, люди стоять, на відкритому повітрі та пам’ятникНа зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людини, пам’ятник та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора