A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

«Tandem» із Ставкового – серед лідерів всеукраїнського конкурсу мистецтв

Дата: 16.11.2021 08:20
Кількість переглядів: 484

Танцювальний колектив «Tandem» зі Ставкового взяв участь у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «Мелодія моєї мрії», що відбувся в рамках творчого проєкту «Назустріч мрії». Юні аматори Ставківського опорного закладу вибороли почесне ІІ місце, за що були нагороджені кубком, дипломом та медалями, а керівник гуртка Наталія Пустовойт отримала подяку. Це на сьогодні колектив вважає найбільшим своїм досягненням. Але не тільки дані нагороди в його добірці. Ставківський «Tandem» – також призер районного конкурсу «Веселка», учасник обласного конкурсу-огляду колективів екологічної просвіти закладів позашкільної та загальної середньої освіти «Земля – наш спільний дім», етнофестивалю «Здвиг» (Опішня).

Створений 2008 року, за час, що минув, він познайомив чимало учнів закладу з красою танцю, прищепив їм любов до хореографії.

Залучити дитину до світу прекрасного, вчити її вирізняти справжнє мистецтво, виховувати з ранніх років витончений смак, закласти ті доброзичливі основи, які допоможуть їй стати людиною із тонким почуттям прекрасного, – таке завдання ставить перед собою керівник колективу Наталія Пустовойт.

– Наталіє Миколаївно, хто Ви за освітою?

– Я вчитель початкових класів. Маю також диплом хореографа. 13 років тому переїхала з Опішні в Ставкове. Директор школи запропонувала мені створити гурток. Спробувала. Вийшло.

– Чому «Tandem»? Хто ініціатор такої назви?

– Ідея моя. Тандем, тобто одне ціле, працюємо в тандемі – працюємо разом!

– Яка вікова категорія Ваших гуртківців?

– Вік гуртківців – 6-16 років. Це учні 1-11 класів. Діти поділені на три вікові групи – молодшу, середню та старшу.

– Вихованці якої категорії здобули високі результати в конкурсі?

– Це була змішана команда, вихованці середньої та старшої вікових груп.

Головним у своїй роботі Наталія Пустовойт вважає набуття вихованцями основних навиків хореографічної школи. Вона вміло працює над розвитком танцювальних здібностей дітей, формує вміння повноцінно сприймати твори цього виду мистецтва. Керівник добре знає кожного вихованця, контактує з батьками, стежить за успішністю учнів, робить вагомий внесок у справу всебічного розвитку молодого покоління. Наталія Миколаївна досконало володіє методикою викладання, виявляє високий рівень професіоналізму. Заняття проводить у поєднанні різних форм, методів та засобів навчання.

Щиро вітаємо юні обдарування нашої громади і їхнього керівника та бажаємо й надалі впевнено крокувати до поставленої мети, виборюючи чергові нагороди!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора