A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Працівниця ФАП у Петрівці рятує односельців попри небезпеку

Дата: 15.11.2021 11:05
Кількість переглядів: 591

Добро – найвищий прояв людяності. Його неможливо приховати, воно світить, мов сонце, його видно далеко. А коли торкається серця, залишає в ньому довгий спомин і тепло. Добрі люди притягують до себе й не шкодують своєї доброти, щедро діляться нею з тими, хто цього потребує найбільше.

Початок осінньої пори для жителів нашого села став серйозним випробуванням, адже людям довелося боротися зі злим і жорстоким коронавірусом, який уражає всіх – від малого до зрілого.

Першочергово за допомогою кожен із нас звертається до місцевого ФАП, а саме до медичного працівника Ірини Кащенко. Вона – наша рятівниця й порадниця, адже до неї ми телефонуємо і вдень, і вночі. Не було такого випадку, щоб вона в чомусь відмовила чи не дала певної поради. Навіть перебуваючи у відпустці, Ірина ходила до людей додому, ставила їм крапельниці, адже не всі жителі села зрілого віку в змозі дійти до ФАП. Це людина з великою душею, добросовісно виконує свою роботу. Незважаючи на те, що вдома на жінку чекають чоловік і троє діток, Ірина продовжує рятувати своїх односельців від жахливого вірусу, наражаючись сама на небезпеку, надає допомогу іншим.

Низький уклін Вам, Ірино Василівно, за сумлінну працю на благо своїх земляків! Від імені всіх жителів Петрівки та від себе особисто висловлюю Вам щиру подяку за допомогу, підтримку, людяність. Бажаємо Вам міцного здоров’я, добробуту й затишку в родині, душевної злагоди та достатку! Нехай Ваші мрії здійснюються, а в серці буде тільки мир і спокій!

Із повагою житель с. Петрівка Олександр Шершінь


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора