A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Саджаємо ліси разом

Дата: 12.11.2021 13:11
Кількість переглядів: 269

До заходів із садіння лісу в рамках акції «Створюємо ліси разом», що реалізується у межах програми Президента «Зелена країна» долучилися представники Дейкалівського старостату. Висаджувати ліс уже стало доброю традицією для  працівників КП «Світанок», СТОВ «Благовість», членів спілки УТМР та небайдужих жителів села.

Новий ліс посадили на території урочища Зарубенці села Дейкалівка. Активісти, прибувши на галявину, де проводилося заліснення, та, прослухавши інструктаж від майстра лісу В’ячеслава  Пилипенка, взялися за роботу. За кошти КП «Світанок» було придбано понад 15 000 сіянців сосни звичайної, які  у майбутньому стануть лісом.

Подібні акції проводяться для того, аби кожний із нас оцінив своє ставлення до природи, лісу та зміг власноруч зробити зеленішою та красивішою прибудинкову територію, свою вулицю, село чи місто. Тільки спільними зусиллями ми можемо озеленити Україну та загалом нашу планету!

На зображенні може бути: 5 людей, дерево та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 3 людини, дерево та на відкритому повітріНа зображенні може бути: траваНа зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 2 людини, трава та дерево


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора