A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Проведено чергову перевірку за дотриманням карантинних умов

Дата: 11.11.2021 15:29
Кількість переглядів: 627

11 листопада 2021 року працівниками Полтавського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області, відділення поліції №4 Полтавського районного управління поліції ГУ НП в Полтавській області та Зіньківської міської ради комісійно проведено перевірку  на території Тарасівського та Великопавлівського старостатів.

Загалом було перевірено 5 суб’єктів господарювання, які провадять діяльність у сфері торговельного обслуговування населення.

Особлива увага комісії приділялася дотримання  рекомендацій відповідно до постанови Головного держаного санітарного лікаря України №17 від 09.05.2020 року .

Найбільш поширеними типовими  порушеннями стали:

  • відсутність відміток про проведення вологого прибирання із використанням миючих та дезінфікуючих засобів;
  • відсутність централізованого збору використаних засобів індивідуальних засобів захисту, паперових серветок в окремих контейнерах із кришками та одноразовими поліетиленовими пакетами для подальшої утилізації.

За результатами перевірки на 1 особу складено постанову про адміністративне правопорушення за недотримання карантинних умов.

У ході перевірки суб’єктів господарювання проведено роз’яснювальну роботу, надано відповідні рекомендації відповідно вище згаданої постанови

Даний захід був проведений у зв’язку з суттєвим загострення епідемічної ситуації на території Зіньківської громади, та з метою попередження розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Бережіть своє здоров’я і життя!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора