A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Головне управління ДСНС України у Полтавській області інформує:

Дата: 10.11.2021 14:48
Кількість переглядів: 367

9 листопада о 07:15 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про виявлення невідомих вибухонебезпечних предметів на відкритих територіях поблизу с. Северинівка та с. Чорняки Полтавського району.

Фахівці ДСНС, які прибули на виклик, ідентифікували небезпечні знахідки як 5 артилерійських снарядів калібром 76 мм та 4 артилерійські снаряди калібром 45 мм часів минулих війн.

Співробітники Служби порятунку «101» повідомили про боєприпаси працівників Національної поліції, які організували охорону місця виявлення.

Піротехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення вилучили застаріли боєприпаси та відвезли на спеціальний підривний майданчик, де о 13:30 та 15:30 контрольованим підривом їх було знищено.

Головне управління ДСНС України у Полтавській області звертається до громадян з проханням дотримуватися правил безпечного поводження з вибухонебезпечними або невідомими предметами! Пам'ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити за номером 101 або 102, а також ні в якому разі не намагатися самостійно ідентифікувати та знешкоджувати знайдені боєприпаси.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора