A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Визначено проекти-переможці Громадського бюджету Зіньківської громади

Дата: 10.11.2021 11:07
Кількість переглядів: 1110

5 листопада відбулося засідання робочої групи з реалізації Громадського бюджету Зіньківської міської територіальної громади.

Нагадаємо, що на голосування, яке тривало 15 календарних днів вересня, було допущено 6 великих і 3 малих проектів. У ході продуктивної роботи, члени робочої групи, за результатами рейтингового голосування, що тривало упродовж 15 календарних днів вересня. На засіданні робочої роботи було розглянуто та затверджено переможців, ініціативи яких будуть втілені за кошти громади в наступному році:

  1. «Простір активного дозвілля для осіб з інвалідністю та людей похилого віку Зіньківської територіальної громади» (автор – Юлія Попович,  844 голоси).
  2. «Студія здоров’я для осіб з інвалідністю та людей похилого віку Зіньківської територіальної громади (автор – Юлія Попович, 765 голосів).
  3. «Здорова молодь – запорука здорової нації» - облаштування спортивного майданчика безпечними вуличними тренажерами в Шилівському старостинському окрузі (автор – Віра Кімлик, 698 голосів).
  4. «У ритмі молоді» - придбання музичної апаратури для потреб жителів в Шилівському старостинському окрузі (автор – Тамара Кащенко, 653 голоси).
  5. «До чистих джерел» - збільшення кількості джерел, та їх облагородження в урочищі Підгір’я (автор – Сергій Ковальов, 614 голосів).

Щиро вітаємо наших переможців із достойними роботами та результатами голосування!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора