A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулося друге пленарне засідання десятої сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання

Дата: 08.11.2021 19:22
Кількість переглядів: 275

5 жовтня  відбулося друге пленарне засідання десятої сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання.

На засіданні зареєструвалося 17 із 26 депутатів та міський голова. У засіданні сесії не взяли участі депутати від фракції "Рідне місто" та один депутат від партії «За майбутнє». До слова, на жодному засіданні постійних комісій, на яких розглядалися питання, що планувалися на розгляд сесії, депутатів від "Рідного міста" теж не було.

У зв’язку з цим міський голова вніс пропозицію земельні питання  розглянути на наступному пленарному засіданні. Пропозиція Сергія Максименка була підтримана одноголосно.

Під час пленарного засідання  було розглянуто питання внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного підприємства «Зіньківська міська центральна лікарня» Зіньківської міської ради Полтавської області на 2021 рік, у зв’язку з надходженням 10 млн грн. державної субвенції, залучених народним депутатом України Олегом Кулінічем, які будуть використані на закупівлю медичного обладнання для Зіньківської міської центральної лікарні. А саме: придбання цифрового рентгенапарату, відеоендоскопічного комплексу з відеогастроскопом та відеоколоноскопом, апаратури, яка включає у себе комплект обладнання для проведення гістероскопічних операцій та маніпуляцій у гінекології. Для лікаря-отоларинголога  придбають автоматизовану установку – ЛОР-комбайн  із набором різних функцій, необхідних для повноцінного професійного огляду отоларингологом.

Із метою підтримки соціально-вразливих верств населення депутати одноголосно підтримали рішення щодо внесення змін до Програми «Турбота» на 2021 рік. Зокрема, виділено 122 тис.грн.  на  санаторно-куротне лікування членів сімей загиблих ветеранів війни з числа  учасників АТО/ ООС та членів сімей загиблих учасників бойових дій на території інших держав.

Зміни також були внесені до Програми розвитку фізичної культури і спорту Зіньківської територіальної громади на 2021 рік.

На пленарному засіданні підтримано  нову редакцію Положення про відділ освіти та молоді виконавчого комітету Зіньківської міської ради. Окрім того, депутатами було розглянуто ряд питань, пов’язаних із  комунальним майном Зіньківської територіальної громади.

Усі проекти рішень, внесені на розгляд другого пленарного засідання десятої сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання, було розглянуто на засіданнях відповідних постійних комісій міської ради.

Хід пленарного засідання сесії міської ради можна переглянути на ютуб-каналі Зіньківської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора