Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Повідомлення про намір КП «Добробут» Зіньківської міської ради здійснити зміну діючих тарифів на комунальні послуги

Дата: 09.11.2021 10:03
Кількість переглядів: 290

КП «Добробут» Зіньківської міської ради інформує про намір здійснити зміну діючих тарифів на централізоване водопостачання.

Діючі тарифи для населення затверджені рішенням 29 сесії сьомого скликання Шилівської сільської ради від 14.06.2019 року. Він становить 13.10 грн за 1 куб.м.

В умовах зростання основних складових тарифів, зокрема, рівнів мінімальної заробітної плати (на 44%), виникла невідповідність діючих тарифів фактичним витратам на виробництво послуг з водопостачання. У зв’язку з цим, з метою належного функціонування підприємства виникла нагальна необхідність приведення тарифів на послуги централізованого водопостачання до економічного обґрунтованого рівня.

         Розмір прогнозованих тарифів збільшиться на 22% і становить (див. таблицю).

Централізоване водопостачання

(для населення)

Собівартість

Прибуток

ПДВ

13,33 грн/м3

0,00 грн/м3

2,67 грн/м3

Тариф

16,00 грн/м3

 

 

 

Формування тарифів здійснюється відповідно до річних планів діяльності підприємства, економічно обґрунтованих планових витрат, техніко-економічних розрахунків, розрахунків з урахуванням ставок податків і зборів, цін на матеріальні ресурси та послуги у плановому періоді, керуючись постановою Кабінету Міністрів України «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги від 01.06.2011року №869, законом України «Про житлово-комунальні послуги» та наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №239 від 12.09.2018 року «Про затвердження порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення».

Пропозиції та зауваження щодо встановлення тарифів на централізоване водопостачання приймаються до 30 листопада 2021 року включно за адресою: вул. Центральна, 21 с. Шилівка Полтавського р-ну Полтавської обл.

Адміністрація КП «Добробут»

 

Повідомлення про намір КП «Добробут» здійснити зміну тарифів на послуги |  Новини | Баштанська міська територіальна громада

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора