A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Долучайтесь до Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності!

Дата: 08.11.2021 08:00
Кількість переглядів: 307

У день української писемності та мови, який відзначають 9 листопада тисячі українців щороку беруть участь у флешмобі – приєднуються до Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Цей захід уже вийшов за межі суто радіоформату, його транслюють на телеканалах та діджитал-платформах «Суспільного». Так, цього року спецефір буде доступним на каналі UA: ПЕРШИЙ, регіональних суспільних мовниках, ютуб-каналі UA: ПЕРШИЙ та на фейсбук-сторінках Суспільне мовлення, UA: ПЕРШИЙ та регіональних філій Суспільного. І традиційно Радіодиктант звучатиме по всій країні на хвилях Українського радіо та Радіо Культура.

Шановні жителі нашої громади, долучайтесь до Всеукраїнського радіо диктанту національної єдності, який цього року відбудеться 9 листопада о 10:00.

Роботи прийматимуть онлайн та офлайн. Час для надсилання готового тексту — астрономічна доба. Текст диктанту оприлюднять на сайті Українського радіо 11 листопада об 11:00. Паперового листа потрібно надіслати за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада. Онлайн свою роботу можна надіслати на скриньку rd@ukr.radio. Після оприлюднення диктанту електронні листи не прийматимуть. Для зручності організатори підготували електронну форму для отримання робіт, щоб можна було надіслати диктант за допомогою будь-якого гаджета. Її оприлюднять на сайті ukr.radio 9 листопада. Усі надіслані роботи перевірить спеціальна фахова комісія. Роботи, написані без помилок, отримають подарунки від партнерів проєкту. Результати оголосять упродовж 1–2 місяців, залежно від кількості отриманих листів.

Радіодиктантом національної єдності об'єднує нас навколо мови


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора