A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбулися урочистості з нагоди святкування Дня працівника соціальної сфери

Дата: 04.11.2021 16:21
Кількість переглядів: 794

Традиційно у першу неділю листопада в Україні відзначається День працівника соціальної сфери. Встановлення цього професійного свята  –  вияв поваги до людей, завдяки яким втілюються у життя соціальні програми, контролюється трудова зайнятість громадян, здійснюється контроль за своєчасною виплатою заробітної плати, регулюються трудові відносини між працівником та роботодавцем, надається вчасна допомога незахищеним верствам населення нашої держави.

Сьогодні, у залі засідань міської ради, напередодні професійного свята, працівників соціальної сфери Зіньківської громади привітали секретар міської ради Олександр Прокопенко та заступник міського голови Геннадій Хорошун. Вони зазначили, що прагнення допомогти кожному в непростих життєвих ситуаціях є характерною професійною рисою людей, які працюють у соціальній сфері. Подякували працівникам соціального захисту населення, територіального центру соціального обслуговування громадян, управління пенсійного фонду України, центру зайнятості населення, службі у справах дітей за їх роботу. Побажали присутнім міцного здоров’я, успіхів та здобутків у такій нелегкій, але потрібній справі.

Кращих соціальних працівників було нагороджено грамотами облдержадміністрації та подяками міського голови за сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди професійного святя.

Гарний святковий настрій та приємні хвилини відпочинку всім присутнім подарували артисти комунального закладу «Міський будинок культури» та комунального початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу «Зіньківська мистецька школа імені П. К. Батюка» Зіньківської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора