A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні працівники соціальної сфери нашої громади!

Дата: 07.11.2021 07:30
Кількість переглядів: 295

Прийміть сердечні вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників соціальної сфери! Ваша наполеглива, самовіддана праця є запорукою того, що значна кількість жителів нашої  територіальної громади, котрі потребують уваги і підтримки, не покинуті та не забуті.

Соціальна робота – це мистецтво налагоджувати зв’язки між людьми. День працівника соціальної сфери – професійне свято, яке по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Сьогодні на ваші плечі лягла додаткова відповідальність – турбота про українських героїв – воїнів АТО та їхні сім’ї. Ви гідно та з почуттям глибокого патріотизму виконуєте цей обов’язок.

З нагоди свята, зичу вам міцного здоров’я, особистого щастя, достатку, витримки у життєвих випробуваннях, невичерпної енергії для творення добра!

Нехай множаться ваші добрі вчинки, здійснюються найкращі плани та задуми, служіння обраній справі, чуйність та щедрість приносять вам людську шану та повагу! Натхнення вам і  успіхів у вашій благородній справі!

 Із повагою – міський голова

Сергій Максименко

Привітання до Дня працівника соціальної сфери 2019 | Мирівська сільська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора