A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні працівники культури та аматори народного мистецтва Зіньківської громади!

Дата: 09.11.2021 07:30
Кількість переглядів: 259

Прийміть найщиріші вітання та побажання з нагоди вашого професійного свята.

Щоденною кропіткою працею клубних працівників, викладачів школи мистецтв, бібліотекарів, невтомно плекається джерело духовності і краси. Виступи аматорських колективів вражають своєю неповторністю, яскравим колоритом, різноманітністю репертуару та невичерпною енергією виконавців.

Ваша нива завжди встелена добрими плодами, новими здобутками і високими досягненнями. Завдяки вам, шановні працівники закладів культури та аматори народного мистецтва Зіньківської громади. Ви за останні роки значно додали у виконавській майстерності, як на місцевому рівні так і на обласному та республіканському, завдячуючи Вам ми маємо нагоду спілкуватися з дивовижним світом краси, долучатися до невичерпних джерел духовності та людської мудрості.

Тож нехай культура зміцнює і гуртує нашу громаду для утвердження заможної і духовно багатої України, а цей день відгукнеться у Ваших душах гордістю за рідне слово, рідну пісню та рідну культуру!

Миру, добра і здоров’я, нових творчих здобутків, шани і поваги від вдячних зіньківців, шановні працівники культури Зіньківської громади!

Із  повагою – міський голова

Сергій Максименко

Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва  2019 | Мирівська сільська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора