A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Головне управління ДСНС України у Полтавській області інформує:

Дата: 03.11.2021 10:04
Кількість переглядів: 282

26 жовтня о 07:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на відкритій території в с. Велика Павлівка виявлено артснаряд, калібром 152 мм, та мінометну міну, калібром 82 мм, часів минулих війн. О 14:30 групою піротехнічних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС України у Полтавській області боєприпаси було знищено на спеціальному підривному майданчику.

 

27 жовтня о 07:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про виявлення невідомих вибухонебезпечних предметів в приватному домоволодінні на вул. Вишневій в с. Велика Павлівка.

Фахівці ДСНС, які прибули на виклик, ідентифікували небезпечні знахідки як 46 артилерійських снарядів калібром 45 мм та 1 гранату РПГ-40 часів минулих війн.

Співробітники Служби порятунку «101» повідомили про боєприпаси працівників Національної поліції, які організували охорону місця виявлення.

Піротехніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення вилучили застаріли боєприпаси та відвезли на спеціальний підривний майданчик, де о 15:30 контрольованим підривом їх було знищено.

Головне управління ДСНС України у Полтавській області звертається до громадян з проханням дотримуватися правил безпечного поводження з вибухонебезпечними або невідомими предметами! Пам'ятайте, що у разі виявлення вибухонебезпечних предметів необхідно відразу повідомити за номером 101 або 102, а також ні в якому разі не намагатися самостійно ідентифікувати та знешкоджувати знайдені боєприпаси!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора