A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

У приміщенні дитячого садочка «Сонечко» триває ремонт

Дата: 01.11.2021 13:17
Кількість переглядів: 1289

Дитячий садочок №2 «Сонечко» на 260 дитячих місць збудували ще 1990 року, і за минулий час капітального ремонту в ньому не проводили.

Із січня 2021-го приміщення дитсадка перебуває у власності Зіньківської територіальної громади. І, позаяк здоров’я кожної дитини – у пріоритеті місцевої влади, тут узялися до найактуальнішого – повного оновлення в закладі системи водопостачання та водовідведення. У першому півріччі Зіньківська міська рада замовила проєктно-кошторисну документацію на виконання цього ремонту. Після проведення тендерних процедур у вересні було розпочато самі роботи. Наразі в дитсадку повністю демонтували зношену систему водопостачання та водовідведення, на першому й другому поверхах повністю замінили труби, установили сучасне сантехнічне обладнання (умивальники, унітази, душові піддони), що відповідають віковій категорії користувачів. Новими комплектами (мийками, трубами) оновили куточки для миття посуду.

Днями в групових кімнатах дитсадка було розміщено дев’ять нових меблевих ігрових зон, які відповідають принципам естетичності, безпечності, дитячої активності, динамічності та універсальності, раціональності й збалансованості в наповненні різних складових простору, комфортності. Адже найкраще, що ми можемо зробити для розвитку своїх дітей у ніжному віці, - створити умови для змістовної, розвивальної гри.

На території закладу вже облаштували два ігрові комплекси для дітей різного віку.

Ремонтні роботи наразі тривають. Про їх перебіг інформуватимемо й надалі.

Відділ освіти та молоді

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора