A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Обговорили питання співпраці та  актуальні проблеми соціального захисту членів сімей загиблих учасників бойових дій

Дата: 29.10.2021 15:49
Кількість переглядів: 361

29 жовтня цього року відбулася робоча зустріч Зіньківського міського голови Сергія Максименка з головою громадської організації «Сім'ї загиблих учасників бойових дій Полтавщини» Наталією Чепігою та членом Правління цієї громадської організації Ларисою Максимовою.  На цій зустрічі також  були присутні: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Геннадій Хорошун, начальник  відділу соціального захисту Віктор Півень та голова громадської організації «Учасники бойових дій Зіньківщини в АТО»  Михайло Дубина.
На початку зустрічі Наталія Чепіга зазначила, що в своїх щоденних справах, суспільних перипетіях ми почасти забуваємо про найважливіше – життя і майбутнє, за які воювали й продовжують боротися українські військовослужбовці, та наскільки високою є ціна миру.  
«У Зіньківській громаді 4 сім'ї загиблих  учасників бойових дій в зоні АТО і приємно, що міська влада так активно долучається до соціальної, медичної підтримки  цих сімей. Щиро дякую за піклування”, – додала Наталія Чепіга.
У ході зустрічі учасники обговорили питання співпраці та  актуальні проблеми соціального захисту членів сімей загиблих учасників бойових дій. 
На завершення зустрічі гості відвідали меморіал Вічної Слави, вклонилися біля пам’ятного знака загиблим у зоні АТО землякам.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора