A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

Дата: 31.10.2021 07:20
Кількість переглядів: 320

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем автомобіліста та дорожника!
Економічний і соціальний розвиток держави, регіону, громади неможливо уявити без належного функціонування автомобільної та дорожньої галузей. Щодня українські автомобілісти забезпечують стабільну роботу кожного з напрямів народного господарства.
Це свято не просто автолюбителів, а справжніх професіоналів, які відповідають за будівництво та ремонт доріг, перевезення, безпеку дорожнього руху та пасажирів.
Ремонт доріг – пріоритетний напрямок роботи Зіньківської громади. Відрадно, що в цьому році  на дорогах громади  виконано  найбільший  обсяг ремонтних робіт за останні роки. І в цьому ми завдячуємо виконавцям робіт: ТОВ «Зіньківський  Агрошляхбуд», ПрАТ «Миргородський Агрошляхбуд», ТОВ «Гадячшляхбуд», ФОП Бойко С.І.,  які незважаючи на вихідні, святкові дні продовжують роботи з ремонту  доріг Зіньківської громади.
Щиро бажаю всім працівникам автомобільного транспорту та дорожнього господарства щастя, добробуту, нових трудових здобутків, невичерпної енергії, міцного здоров’я, подальшої успішної та безаварійної роботи! Нехай дорога буде легкою, "залізний кінь" – міцним, а дома завжди на вас чекають рідні та близькі! 

З повагою міський голова Сергій Максименко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора