Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Проведено тренування

Дата: 29.10.2021 13:40
Кількість переглядів: 386

На території Зіньківської громади надзвичайні події (ситуації) протягом осінньо-зимового періоду можуть бути викликані як одним стихійним природним явищем, так і комплексом небезпечних явищ (наприклад поєднання сильних опадів у вигляді сильних злив, снігопадів, ожеледь, значного посилення вітру та низьких температур, що ускладнюють ситуацію навіть тоді, коли ці явища поодинці не досягають критеріїв стихійності).

Так, 29 жовтня  з метою координації діяльності органів управління та сил цивільного захисту громади при загрозі та виникненні надзвичайних подій (ситуацій) характерних для осінньо-зимового періоду проведено командно - штабного тренування органів управління та сил цивільного захисту Зіньківської міської ланки Полтавської територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.  

Навчальними цілями було:

1 Перевірити готовність органів управління та сил цивільного захисту громади .

2. Вдосконалити практичні навички керівного складу, органів управління щодо організації проведення аварійно-рятувальних робіт, ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та захисту населення.

3. Відпрацювати порядок взаємоінформування та взаємодії органів влади, підприємств (установ, організацій) та населення про ускладнення гідрометеорологічної обстановки та прогноз її розвитку.

4. Налагодити тісну взаємодію з службами цивільного захисту
для забезпечення своєчасного реагування при виникненні аварій.

5.   Практично відпрацювати (за необхідністю провести коригування) плани оперативного реагування та взаємодії на випадок спільних дій при виникненні надзвичайних ситуацій та надзвичайних подій.

6.   Уточнити перелік необхідних інформаційних, довідкових матеріалів та нормативних документів щодо організації реагування
на надзвичайні ситуації.

Всі оперативно-чергові, аварійно-рятувальні та екстрені служби, які були залучені до проведення тренувань отримали відповідні вказівки та рекомендації щодо дій за призначенням протягом осінньо-зимового періоду.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора