Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Привітали ветерана органів місцевого самоврядування

Дата: 27.10.2021 08:15
Кількість переглядів: 676

15 жовтня свій ювілейний день народження святкувала чарівна жінка, привітна господиня, ветеран органів місцевого самоврядування Ганна Матвіївна Лютик із Шилівки.

Ця жінка із гострим поглядом та чистим серцем понад 30 років працювала секретарем Шилівської сільської ради. За ці роки Ганна Матвіївна проявила у найкращих якостях свій багатий досвід та наполегливість, натомість отримала повагу й щире визнання від колег та односельців, а також заслужила серед них глибокий авторитет й пошану, за що її фото було занесено до районної Дошки Пошани «Гордість Зіньківщини». Як секретар сільської ради, вона завжди проявляла високу порядність та чуйність по відношенню до колег, земляків, всіх, хто звертався до неї за допомогою чи порадою. Завжди мала енергійність та виявляла творчий підхід до обраної справи. За добросовісну роботу Ганна Лютик неодноразово була нагороджена почесними грамотами, грамотами та подяками від керівництва району та міста. Про неї досить часто друкували у місцевій пресі, а кілька років тому за поданням народного депутата України Олега Кулініча вручили Почесну грамоту Верховної Ради з нагрудним знаком.

Уже 11 років Ганна Матвіївна перебуває на заслуженому відпочинку в оточенні рідних і близьких людей, проте спогади жінки досить часто прямують до сільської ради – місця, де кипіла улюблена робота…

Гарного погожогоосіннього дня привітати ювілярку завіталиміський голова Сергій Максименко, перший заступник міського голови Геннадій Хорошун, депутат міської ради Людмила Кімлик-Яроха та староста Шилівського старостинського округу Віра Кімлик.

- Ми пишаємося тим, що нам випала можливість працювати з Вами й досягати разом професійних висот. Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця відіграли важливу роль у розвитку нашої Зіньківщини, - зазначив Сергій Максименко.

За багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у  розвиток місцевого самоврядування Зіньківщини та з нагоди ювілейного Дня народження голова громади вручив ювілярці Почесну грамоту та квіти.

Ганна Матвіївна щиро раділа та тепло дякувала приділеній їй увазі, щиросердечним, сповненим людської шани та поваги привітанняміз нагоди свого ювілею! Жінка ділилася спогадами про свою роботу, відзначивши, що завжди відповідально та з любов’ю ставилася до справи, яку виконувала на благо своїх земляків. 

Шановна Ганно Матвіївно, нехай доля шле Вамдобро та щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху. Хай тепло й затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами та земними радощами років. Многая літа!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора