A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Добра справа: молодята зробили подарунки дітям з багатодітних родин

Дата: 26.10.2021 16:50
Кількість переглядів: 1099

Олег Копиця та Наталія Гличенко зіграли весілля й на честь свого свята вони вирішили зробитидобрий вчинок  - замість традиційних презентів від гостей зібрали величезну коробку подарунків для багатодітних родин.

Молодята повідомили про свою ідею всім запрошеним на весілля. Ті,  своєю чергою, радо підхопили  ініціативу. У результаті вийшов великий ящик з подарунками.

М’які іграшки, конструктори, набори канцтоварів, солодощі які отримала від гостей свята новоспечена сім’я передала старості Миколі Каленіченку для вручення родинам, де виховують багато дітей.

Першотравневийстаростинський округ славиться багатодітними родинами, будинками сімейного типу, тому ця допомога тут є необхідною й бажаною. Родини Оксани Циганенко, Руслана та Тетяни Костюків, Наталії Храпач, Валерія та Наталії Шамраїв отримали від молодятбезцінну увагу та безліч презентів.

Новостворена сім’я Олега та Наталії Копиць рада, що змоглазалишити в кожному маленькому серці свій відбиток та просить інших долучатися до добрих справ. Тим паче, що останнім часом тенденція, коли молодята роблять своє весілля не лише особистим святом, а й приємністю для тих, хто потребує уваги, та й гості можуть бути задіяними в чомусь доброму, гарному, набуває все більшого поширення.

Відрадно, що молоде покоління генерує такі соціальні ініціативи.

Багатодітні сім’ї спільно з очільником Першотравневого старостату безмежно вдячні за приділену увагу та приємні подарунки. Вони бажають молодятамзавждижитивзлагодійповажати один одного. Нехай буде довгим ваш шлюб, щастя – вічним, любов – міцною, а друзі – вірними.
 

Відділ культури, спорту та інформаційного забезпечення


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора