A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Сесія: розглянули кадрові питання, затвердили зміни до програм, вирішили цілий ряд бюджетних питань

Дата: 23.10.2021 16:05
Кількість переглядів: 1017

22 жовтня відбулося перше пленарне засідання  десятої сесії Зіньківської міської ради восьмого скликання.

На початку засідання було включено до порядку денного ряд депутатських запитів і звернень. За заявою Петра Кулініча  було  припинено достроково його повноваження депутата міської ради. Наступною за черговістю  у виборчому списку від  організації партії  «Довіра» депутатом стала  Ніна Процька.

Під час  пленарного засідання десятої сесії Зіньківської міської ради  на посаду секретаря  міської ради обрано депутата Олександра Прокопенка, який до цього часу очолював КП Зіньківський комунгосп.  Олександра Теслю затверджено на посаду першого заступника міського голови, а Геннадія Хорошуна – на посаду заступника міського голови. Також внесено зміни до  складу виконавчого комітету  Зіньківської міської ради та постійних комісій міської ради.  

Керівник Диканської окружної прокуратури Олександр Рябовол   інформував присутніх про стан законності, боротьби із злочинністю  та результати діяльності Диканської окружної прокуратури Полтавської області на території Зіньківської громади.    

Депутати одноголосно підтримали проєкт рішення про придбання службового житла для лікаря та затвердили склад комісії по проведенню конкурсу по відбору службового житла.

З метою належної  фінансової підтримки житлово-комунального господарства,  розвитку  дорожнього господарства, благоустрою населених пунктів депутатами було внесено зміни до   відповідних Програм.

На пленарному засіданні підтримано нову редакцію Статуту міської лікарні та  внесено зміни до ряду  Програм  щодо  фінансової  підтримки  лікувальних закладів громади , осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю та соціально вразливих верств населення  Зіньківської територіальної громади.   Затверджено  Програму  забезпечення громадян  Зіньківської  територіальної громади, які страждають на рідкісні (орфанні) захворювання,  лікарськими засобами та відповідними харчовими продуктами для спеціального дієтичного  споживання на 2021-2024 роки.

Депутатами ухвалено ряд рішень, які стосувалися освітньої галузі  Зіньківської громади.

Окрім того, розглянуто  бюджетні питання, де депутатами було схвалено направлення значної частини коштів на підтримку закладів охорони здоров’я, освіти та соціально важливих Програм.

Депутатами одноголосно підтримано рішення щодо облаштування  Дошки пам’яті і пошани захисників та захисниць України в парку Вічної Слави в Зінькові та розглянуто ряд майнових питань.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора