A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

ГО "Зіньківський рибальський клуб" зарибнили річку Ташань

Дата: 21.10.2021 11:50
Кількість переглядів: 481

На жаль, давно минули ті часи, коли матінка-природа могла самотужки відновлювати запаси риби. Тепер у всій Україні риболовецькі товариства та громадські організації допомагають їй у цьому.
Громадська організація «Зіньківський рибальський клуб» розуміючи те, що не з’явиться риба, якщо не займатися зарибленням, вирішили зібрати кошти на покупку малька. 
Першим кроком до втілення в життя доброї справи стали  звернення до небайдужих мешканців, підприємців, орендарів землі  нашої громади.
Члени громадської організації спільними зусиллями зібрали 16 тис. грн. та закупили більше 200 кг малька коропа, якого випустили вздовж берегів річки Ташань у межах міста. Найближчим часом планується закупити та запустити лічинку щуки та судака.
Зіньківська міська рада висловлює подяку всім небайдужим за дуже гарний крок назустріч громаді в поповненні рибних запасів у наших водоймах.
Наступний крок за жителями, підприємцями, депутатами, орендарями. Чи  підтримають вони ініціативу спільно стати на підтримку водойм, чи сприятимуть своїм коштом відновленню запасів риби в Ташані?
Від зарибнення матимуть користь не лише любителі риболовлі, адже воно сприятиме і очищенню річки від водоростей та мулу. 
Зробимо нашу громаду кращою разом!

Немає опису.Немає опису.Немає опису.На зображенні може бути: 1 особа, стоїть, дерево та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора