A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні жителі Зіньківської громади!

Дата: 28.10.2021 07:30
Кількість переглядів: 337

28 жовтня ми відзначаємо 77-му річницю звільнення України від фашистських загарбників, вшановуємо пам’ять полеглих, вклоняємось воїнам-визволителям, усім, хто зробив свій внесок у перемогу над нацизмом.

Ця сторінка історії України ніколи не зітреться з пам’яті українського народу. Переможна битва за Україну, яка тривала довгих 22 місяці, стала однією з вирішальних у розгромі військ Німеччини та її союзників.

За перемогу над фашизмом наш народ заплатив неймовірно високу ціну – мільйони загиблих, поранених та ненароджених. За різними оцінками, від 8 до 9 мільйонів наших земляків полягли на полях боїв, загинули в окупації, у концтаборах, гетто, в’язницях, каторжних роботах на чужині. Десятки тисяч українських міст і сіл було перетворено на руїни, чверть мешканців залишилися без даху над головою.

Дякуємо всім землякам, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та допомагав піднімати Україну з руїн. Згадуємо всіх, чиє життя забрала та страшна війна.

Гірко визнавати, але нашим синам і донькам знову довелося стати на захист України, її свободи та територіальної цілісності, від посягань сусідньої держави.

Сучасні захисники України, серед яких і наші земляки, виявились гідними слави своїх дідів і прадідів, а тому сьогодні ми пишаємось їх героїзмом, силою духу та мужністю, твердо віримо у нашу перемогу.

Шановні наші захисники! Ваша мужність і відвага, героїзм та нескореність є зразком для прийдешніх поколінь. Міцного Вам здоров’я, довгих років життя, мирного неба над головою, любові та уваги рідних і близьких. Вічна і світла пам’ять загиблим, честь і слава живим!

З повагою  міський голова Сергій Максименко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора