Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Відбувся мітинг із нагоди Дня захисників і захисниць України

Дата: 14.10.2021 13:20
Кількість переглядів: 1056

14 жовтня, у День захисника і захисниць України, Покрови Пресвятої Богородиці та Українського козацтва на Меморіалі Вічної Слави відбувся урочистий захід. Його проведено з обмеженою кількістю учасників та дотриманням карантинних вимог. До вшанування захисників України долучилися учасники антитерористичної операції на сході України, представники місцевої влади, працівники підприємств, організацій, установ і небайдужі жителі міста.

Зі словами привітань і подяки до присутніх звернулися міський голова Сергій Максименко, голова ради ветеранів громади Володимир Прислонський, заступник начальника першого відділу Полтавського РТЦК та СП Сергій Влох, керівник ГО "Учасники бойових дій Зіньківщини АТО" Михайло Дубина та учні Зіньківського ліцею ім.М.К.Зерова.

Хвилиною мовчання учасники урочистого заходу вшанували пам’ять героїв, які віддали своє життя, захищаючи українську землю. Також зіньківці поклали квіти до пам’ятних знаків на Меморіалі Вічної Слави та до пам’ятника засновнику міста Зіньків козаку Зіньку Безрідному.

Кожен із загиблих воїнів залишиться у нашій пам’яті, вдячність за їхній подвиг житиме в серцях зіньківців.

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: 5 людей, люди стоять та на відкритому повітріНа зображенні може бути: на відкритому повітрі та пам’ятникНа зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, пам’ятник та на відкритому повітрі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора