A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вітаємо з Днем народження!

Дата: 17.10.2021 07:30
Кількість переглядів: 519

Фото без опису

Цими осінніми днями, а саме 17 жовтня, своє 75-річчя зустрічає голова ради ветеранів Володимир Петрович Прислонський.

Народився ювіляр у родині лемків-переселенців в селі Петрівка Шилівського старостату. Разом із батьками, сестрою і братами пережив тяжкі наслідки переселення. Незважаючи на всі перипетії, Прислонські збудували власний дім, в якому велика, дружна, духовно міцна сім’я проживала зі своїми радощами і труднощами, успіхами і невдачами.

Роки навчання в школі, інституті, військовому училищі, робота в енергетиці, офіцерська служба пролетіли птахами, проте залишили Володимиру Петровичу певні знання, багатий життєвий досвід, враження від прожитого.

Найвищі людські закони записані в кожного в серці. І завжди одним із найголовніших має бути вірність обраній справі, своїй країні, родині, любові до рідної землі. Всі ці якості має в своєму серці наш ювіляр. Добропорядний і мудрий, людяний і тактовний, він завжди підставить своє плече допомоги, розрадить і порадить, підтримає. Надійним його тилом є сім’я – любляча дружина Тетяна Юхимівна, донька Юлія, син Володимир, а також онуки – Сергій і Ліза.

Володимира Петровича поважають всі, хто працював і працює поруч із ним. Чоловік і зараз веде активну громадську діяльність, очолює раду ветеранів Зіньківської громади, є членом спілки поетів літературно-мистецького об’єднання Зіньківщини «Свічадо», бере участь в усіх заходах, на які його запрошують.

З глибокою шаною і повагою в день Вашого ювілею, шановний Володимире Петровичу, міський голова, члени виконавчого комітету та депутатський корпус міської ради, рада ветеранів громади надсилають Вам найщиріші слова вітань із особистим святом!

Зі святом всі ми Вас вітаєм щиро,

Бажаємо здоров’я і тепла,

І неба світлого, і радості, і миру,

Щоб доленька щасливою була.

 

Зозуля, щоб кувала літ без ліку,

І чарували сині небеса…

Вам бажаєм довгого ми віку,

Хай радує Вас вся громади краса!

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора