A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Пишаємося дошкіллям нашої громади!

Дата: 08.10.2021 15:25
Кількість переглядів: 968

У затишному куточку в центрі села Велика Павлівка розташований заклад дошкільної освіти «Берізка». У ньому працює згуртований, дружний, спроможний виконувати поставлені завдання колектив однодумців, для яких дитяча особистість, її творчий розвиток є сенсом життя.

Великопавлівський ЗДО «Берізка» забезпечує належні умови для реалізації дитиною свого природного потенціалу (фізичного, психологічного, соціального), сприяє гармонійному та особистісному зростанню кожного вихованця. Колектив закладу подбав про створення доцільного та зручного середовища, яке сприяє розвиткові особистості дитини, пізнанню світу, забезпечує умови для набуття навичок практичного життя, надає свободу вибору, налаштовує на позитивні емоції, розвиває здібності, відповідно до нахилів та уподобань дітей.

ЗДО «Світанок» розміщений у мальовничому селі Пірки, яке приваблює своєю природою та привітними, працьовитими мешканцями. Цей дошкільний заклад – маленька країна дитинства, звідки бере початок ріка людського життя. Щодня малята відчиняють двері в Пірківський дитсадок, де їх радо зустрічають талановиті, творчі, люблячі працівники. За життя й добробут вихованців, організацію роботи колективу, належне функціонування закладу несе повну відповідальність турботливий, креативний, цілеспрямований директор Катерина Шапар.

Історія великої держави починається з історії кожної людини. ЗДО «Світанок» – теж частинка історії своєї країни, батьківщини, освітянської родини. А творці цієї історії – люди: працівники закладу й чудові діти, його вихованці.

Кредо дитсадка – доторкнутися розумом і серцем до кожної дитини.

Пріоритетні напрямки роботи ЗДО «Світанок»: формування життєвої компетентності дитини на основі набутих знань; співпраця з батьками, що є запорукою успіху у вихованні малечі; збереження фізичного та психічного здоров’я дітей; застосування інноваційних методів і технологій у дошкільній освіті.

У закладі створено затишну атмосферу, обладнано різнопланове предметно-ігрове середовище.

Відділ освіти та молоді виконкому

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора