A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

ВЗНС Полтавського РУ ГУ ДСНС у Полтавській області інформує

Дата: 07.10.2021 14:51
Кількість переглядів: 303

5 жовтня на території Зіньківської громади виникло 2 пожежі.

Близько 4 год 40 хв  до ВЗНС Полтавського РУ ГУ ДСНС надійшло повідомлення про пожежу сіна в с. Власівка, ліквідація якої затягнулась більше, ніж на 12 годин. Вогнем знищено 2000 тюків сіна загальною вагою понад 30 т. Причина пожежі встановлюється.

О 15 год 35 хв, цього ж дня, до ВЗНС Полтавського РУ ГУ ДСНС надійшло повідомлення про пожежу складської будівлі по вул. Погрібняка в м. Зіньків. Вогнем знищено близько 0,5 т горіхів та пошкоджено саму будівлю. Причина пожежі встановлюється.

Полтавське районне управління Головного управління ДСНС України у Полтавській області вчергове звертається до громадян із приводу обережного поводження з вогнем! Не спалюйте сміття на городах та суху траву на відкритих територіях!

З настанням холодів громадяни починають використовувати опалювальні прилади, тож щоб не трапилось лиха, постійно слідкуйте за справністю опалювальних приладів і димоходів, своєчасно вживайте заходи по їх ремонту, не залишайте печі без нагляду, не використовуйте для розпалювання легкозаймисті речовини, не залишайте доглядати за пічним опаленням дітей!

 

Головний інспектор ВЗНС Полтавського РУ

ГУ ДСНС у Полтавській області

майор служби цивільного захисту

Сергій ЗАЄЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора