Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Не спалюйте суху рослинність!

Дата: 04.10.2021 13:42
Кількість переглядів: 312

З початку вересня на території Зіньківської громади вогнеборці 12 Державної пожежно-рятувальної частини м. Зіньків 7 разів залучались на ліквідацію пожеж.

Вогнем знищено до 4 га сухої рослинності, 4 будівлі та 500 тюків сіна. Основні причини пожеж – необережне поводження з вогнем громадянами при спалюванні сухої рослинності.

2 вересня близько 2 год 00 хв у с. Дейкалівка через необережне поводження з вогнем невстановленою особою виникла пожежа нежилого будинку та господарчої будівлі на загальній площі 120 м.кв.

4 вересня близько 13 год 00 хв в с. Пірки вогнем знищено нежитловий будинок площею 80 м.кв та 500 тюків сіна укосу 2021 року вагою близько 8 т. Причина пожежі необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

7 вересня близько 17 год 30 хв в с. Ставкове через дитячі пустощі з вогнем згоріло 300 тюків сіна укосу 2021 року.

13 вересня об 11 год 50 хв та 16 год 40 хв пожежі сухої рослинності та сміття поблизу с. Бірки. Причина пожеж - необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

16 вересня року о 16 год 10 хв пожежа сухої рослинності та сміття на відкритій території поблизу с. Покровське на площі 0,9 га. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою.

27 вересня о 21 год 30 хв пожежа господарчої будівлі в м. Зіньків по вул. Солов’янівській. Знищено частину господарчої будівлі. Причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Полтавське РУ  ГУ ДСНС України у Полтавській області звертається до громадян із приводу обережного поводження з вогнем! Не спалюйте сміття на городах та суху траву на відкритих територіях. Ці необдумані дії вкрай небезпечні, що приводять до виникнення пожеж у приватних житлових та господарських спорудах. Трава та сміття легко займаються від сірника або недопалка, а полум'я швидко розповсюджується на значні території.

 

Головний інспектор ВЗНС Полтавського РУ

ГУ ДСНС у Полтавській області

майор служби цивільного захисту 

Сергій ЗАЄЦЬ

Не спалюйте суху траву | Новини | Софіївська селищна територіальна громада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора