A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Міжнародний день музики у мистецькій школі

Дата: 29.09.2021 13:20
Кількість переглядів: 344

Напередодні Міжнародного Дня Музики 28 вересня до мистецької школи завітали учні 5-х класів Зіньківської гімназії ім. М. К. Зерова. Їх тепло зустріли ведуча Лариса Коніченко - викладач школи та Анастасія Хабалова - учениця, яка перевтілилася у професора музики Академії цікавих наук. Разом з артистами вони невимушено і граційно знайомили гостей з жанрами музики та розповідали цікавинки про музичні інструменти.

У справжніх джентльменів перевтілилися і учні школи - Черкашин Георгій, Іван Момот, Андрій Нагорний, Іван Ярош, Владислав Косенко, які майстерно виконали джазову п’єсу, пісню, романс, елегію та варіації. Юні леді Нагорна Каринка і Великодна Олеся зачарували гостей фантазією та п`єсою віртуозного характеру. І як завжди, разом з дітьми на сцені були їх викладачі. Адже, їх педагогічний талант допомагає незрозуміле зробити доступним, а важке - легким.

Справжнім святом відлунав мистецький захід, на якому гідно демонстрували свої вміння юні та досвідченні митці. Це дійство у цифровому варіанті буде подароване учням початкових класів загальноосвітніх шкіл нашого міста, для того, щоб частинка Добра і Краси від зустрічей з її величністю Музики оселилася і у їхніх серцях.

На зображенні може бути: 14 людей, люди стоять, люди сидять, люди грають на музичних інструментах та у приміщенні

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора