A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні працівники дошкільних установ громади!

Дата: 26.09.2021 08:20
Кількість переглядів: 579

Щиро вітаю вас із професійним святом, яке щороку відзначається в останню неділю вересня. Ваша робота вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння й безмежної любові до своєї справи. Виховання наших дітей – непросте завдання, але той фундамент, який закладається в перші роки, служить опорою в майбутньому.

Дошкільний вік особливо важливий і відповідальний у житті дитини. У цей період формується особистість, закладаються основи здоров’я. Щасливе дитинство та подальша доля кожної людини залежить від мудрості її вихователя, його терпіння, уваги до внутрішнього світу дитини. За вашої допомоги наша малеча пізнає секрети навколишнього світу, вчиться любити й берегти свою Батьківщину.

Висловлюю вам сердечну вдячність за невтомну працю, великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до найменших жителів нашої громади.

Нехай усмішки вихованців дарують вам невичерпну енергію, несуть радість, а ними красу та чарівність! Нехай життя буде наповнене щастям, добром і достатком! Хай у оселі кожного з вас панують тепло та злагода, а в серці – добро та мудрість! Бажаю вам нових професійних досягнень, міцного здоров’я, сил і натхнення. Нехай прекрасні почуття зігрівають ваші серця, а доля буде щедро наповнена світлом любові!

Із повагою – міський голова

Сергій Максименко

Вересень 2020 – Управління освіти Чугуївської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора