A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Що робити аби не стояти в черзі до лікаря?

Дата: 15.09.2021 15:38
Кількість переглядів: 454

Майже кожен житель громади раніше так чи інакше стикався з чергами у поліклініці та амбулаторії міста. Й це викликало роздратування чи непорозуміння з лікарем чи іншими пацієнтами.

Та нині життя кожного хворого жителя громади спростилося. Зараз потрапити до вузького спеціаліста у КНП «Зіньківська міська центральна лікарня» не складе ніяких трудностей. Є декілька простих правил, які допоможуть вам зрегулювати свій час та не стояти в чергах годинами, як то було раніше. Перш за все, необхідно отримати направлення від сімейного лікаря. Якщо пацієнт, який не потребує невідкладної допомоги, прийде без направлення до лікаря, який надає спеціалізовану медичну допомогу, за власним бажанням, медичний заклад має право надати платну послугу згідно з тарифом. Тобто, якщо ви хочете отримати ту чи іншу консультацію від вузького спеціаліста безкоштовно, то краще мати при собі направлення.

Після того, як ви отримали електронне направлення, ви йдете до реєстратури. Реєстратор одразу відкриває систему і говорить про вільний час лікаря, який вам потрібен, ви узгоджуєте час та день, коли вам зручно і таким чином економите свій особистий час. Якщо ж ви знаходитеся вдома, чи в іншому населеному пункті Зіньківської громади, ви можете зателефонувати за номером 3-13-32 (реєстратура), де вам повідомлять про вільні дати та час і вам потрібно буде власноруч написати дані, які проговорить реєстратор.  Якщо ви не прийшли в чітко вказаний час – ви не будете оглянуті лікарем, адже є вірогідність, що на цю годину записаний інший пацієнт.

Важливо сказати, перед тим, як ви будете записуватися в реєстратурі на прийом у вас обов’язково повинен бути документ, що засвідчує вашу особу.

Позачергово обслуговують випадки екстреної медичної допомоги, коли життю людини може щось загрожувати. 

Нині у КНП «Зіньківська міська центральна лікарня» без направлення приймають такі медичні спеціалісти, як психіатр, нарколог, стоматолог та акушер-гінеколог та педіатр.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора