A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Золотий ювілей зустріла мешканка Зіньківської громади

Дата: 14.09.2021 14:33
Кількість переглядів: 423

9 вересня свій 90-річний ювілей зустріла жителька с. Тарасівка Сизова Парасковія Леонтіївна. Як відомо 90 років – дата, яка уособлює собою мудрість прожитих років, велетенський життєвий досвід та являється прикладом для наслідування.

У затишний будинок, де проживає ювілярка, з квітами, подарунками і щирими побажаннями завітали представники ради ветеранів Володимир Прислонський, Сергій Мурадян  та староста села Олена Ващук.

Гості привітали ювілярку, висловивши їй слова вдячності та шани за багаторічну сумлінну працю, незламність у воєнні роки, за життєву мудрість, яку передає молодому поколінню.

На долю Парасковії Леонтіївни випало багато випробувань, але як справжня українка – ця дивовижна жінка їх подолала і таки зустріла свій поважний вік у колі близьких. Ювілярка раділа гостям, була вдячна за привітання, турботу та увагу.

Від імені міського голови Сергія Максименка до ювілярки звернулася староста Олена Ващук: «Вклоняємось Вашій життєвій мудрості, багатому досвіду, незламності перед воєнними лихоліттями та труднощами післявоєнної відбудови. Бажаємо міцного здоров’я, радості, благополуччя та ще довгих років життя в такому ж оптимістичному настрої».Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора