A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Виконавчий комітет Зіньківської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу житлово-комунального господарства

Дата: 09.09.2021 14:07
Кількість переглядів: 301

До участі у конкурсі допускаються особи, які мають вищу освіту не нижче ступеня бакалавра відповідного професійного спрямування, володіння державною мовою на відповідному рівні. Без вимог до стажу роботи.

До заяви кандидатів на заміщення вакантних посад додаються такі документи: особову картку (форма П-2 ДС), дві фотокартки 4х6, копії документів про освіту, декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік (декларація подається шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції за формою, що визначається Агентством), копію паспорта, документ про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови, як навчального предмета або державний сертифікат про рівень володіння державною мовою та військового квитка (для військовозобов’язаних).

Під час проведення конкурсу кандидати складають іспит. З переліком питань до іспиту можна ознайомитись у відділі організаційної та кадрової роботи.

Документи подаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу.

Контактний телефон: 2-43-22.

Адреса: м. Зіньків, вул. Воздвиженська, 40 (ІІ поверх, відділ організаційної та кадрової роботи).

Увага! Конкурс на заміщення вакантних посад – Матвіївська сільська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора