A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні земляки!

Дата: 11.09.2021 10:00
Кількість переглядів: 366

Шановні спортсмени, тренери, викладачі, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, ветерани, прихильники активного та здорового способу життя, спортивні уболівальники Зіньківської громади!

Щиро вітаю вас із Днем фізичної культури і спорту, який щороку ми відзначаємо другої суботи вересня. Спорт - це не тільки самоорганізація й дисципліна, здоров'я та молодість, елемент культури й стиль життя. Спорт - це саме життя та рух вперед!

Наша громада має славетні спортивні традиції. Чимало наших земляків досягли високих результатів, у тому числі на світових аренах.

Вагомі спортивні здобутки - яскраве підтвердження статусу фізичної культури і спорту в нашій громаді, а головне, це добрий приклад для спортсменів-початківців.

Висловлюю щиру подяку вчителям, тренерам, ветеранам фізкультурно-спортивного руху за гідне продовження традицій із виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді.

Бажаю всім вам міцного здоров'я, успіхів і блискучих перемог. Хай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту й справі популяризації та розвитку фізичної культури.

З повагою міський голова

Сергій Максименко

На зображенні може бути: одна або кілька осіб та текст


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора