A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

З феєрверком, змаганнями та дискотекою відсвяткували День міста Зінькова

Дата: 06.09.2021 17:18
Кількість переглядів: 523

Цьогоріч наше місто святкує 417 років. 

Із самого ранку на місцевому стадіоні «Старт» розпочалася підготовка до свята, завдяки працівникам виконавчого апарату та благоустрою міської ради, колективам місцевих шкіл та гуртків, небайдужим жителям міста та старостатам у місті створили: креативні фотозони, виставки, квіткові композиції, наметове містечко майстрів, та фотосушку.

На модернізованому стадіоні «Старт» на Кубок міського голови проходила запекла боротьба з настільного тенісу, пляжного волейболу та дворового футболу серед дітей 2009 – 2013 р.н. Команди-переможці та всі учасники були нагороджені Кубками, медалями, грамотами, а також приємними подарунками від міського голови.

Після веселих змагань стартував велопробіг «Громада за здоровий спосіб життя». Учасники святковим велокортеджем через усе місто прямували до стадіону, де на них чекали міський голова та всі гості. Сергій Максименко радо привітав велоспортсменів та на згадку про День міста вручив їм подарунки.

З особливим захопленням усі присутні чекали на парад першокласників, який прибув дружньою колоною. Вчителів та школярів привітав міський голова зі святом, вручив подарункові сертифікати, а учні отримали свій власний подарунок. Щасливі дитячі посмішки, вогники в очах та загадані бажання, що злетіли над Зіньковом разом із повітряними кульками у святковий день, назавжди закарбуються в серцях наших першокласників.

Для малечі в місті була підготована дитяча програма – інтерактивний спектакль «Аліса в країні чудес»: інтерактивні ігри, шоу мильних бульбашок, руханки, наукове кріо-шоу. Дітлахи з радістю проводили своє дозвілля з ростовими ляльками, мімами, дзеркальними фігурами, розважалася на атракціонах «Джампер» та повітряних батутах.

Упродовж усього дня на жителів всієї громади та гостей різної вікової категорії були організовані цікаві заходи – виставка-продаж робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, українські сувеніри, майстер-класи, виставки квіткових композицій, виставки робіт переможців конкурсу «Квітне рідна сторона, ніби квітка весняна», фотовиставка «Мій рідний край, моя земля!», ярмарок традиційних українських страв та страв кавказької кухні.

На святі для містян виступав народний самодіяльний духовий оркестр з Великої Павлівки «Вальс нашої молодості», де всі люди поважного віку проявили свої танцювальні здібності, а кращі пари були нагороджені подарунками.

Надвечір гості та жителі міста поринули у святковий концерт «З Днем народження, рідне місто!», де з вітальним словом до всіх присутніх звернувся міський голова Сергій Максименко: «…День міста – завжди хвилююча подія для його мешканців. Це свято улюблене і шановане всіма зіньківцями. Його святкує кожен, хто вважає місто своєю рідною домівкою: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди. Проте найбільша гордість міста – це, звичайно, його мешканці. Саме завдяки їх рукам творилася його унікальна спадщина, історія. Завдяки їхній наполегливості та самовідданості продовжує розвиватися сучасний Зіньків.» Після вітальних слів голова громади вручив Почесну Грамоту Верховної Ради України Олександру Путрі, який 3 вересня відзначив своє 70-річчя.

Грамотами та грошовими сертифікатами міський голова нагородив жителів вулиці Садової у номінації «Вулиця кращого благоустрою 2021 року, а Валентина Стеценко, Оксана Холоша та Олександр Сень нагороджені у номінації «Кращий благоустрій приватної садиби». Також привітали усіх переможців творчих конкурсів.

Приїхали привітати з Днем народження міста поважні гості – голова Полтавської районної державної адміністрації Дмитро Романов, голова Полтавської районної ради Михайло Кононенко, депутат Полтавської обласної ради Іван Гришко, депутат Полтавської районної ради Людмила Овчаренко.

З цікавою програмою для всіх виступав Полтавський академічний симфонічний оркестр, колектив якого популярний у Полтавській області, добре знаний як в Україні, так і за кордоном.

Незабутнім для багатьох зіньківців та гостей став подарунок Народного депутата України Олега Кулініча – виступ вокального квартету «Гетьман». Щирі слова привітань та вдячності висловив Олег Іванович, який завітав на День народження рідного міста: «Це місто, де я народився, виріс і живу, тож, звичайно, до нього у мене особливе ставлення, і саме його я вважаю рідним».

По закінченню концертної програми у небі спалахнув святковий феєрверк. А далі для молоді пройшла гучна дискотека кавер-шоу «Диско-90».

На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять, на відкритому повітрі та текст «8 AON»

На зображенні може бути: ?10 людей, дитина, люди стоять та ?текст «?HOOLIGAN HOOL STREET DVANG ??»??

На зображенні може бути: 6 людей, дитина, люди стоять, на відкритому повітрі та текст «грамота»

На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 10 людей, люди стоять, у приміщенні та текст «OFF»

На зображенні може бути: тварина та на відкритому повітрі

 

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі

Можливо, це художній твір 1 person

На зображенні може бути: 2 людини та фрукт

На зображенні може бути: 1 особа, їде на велосипеді, стоїть, велосипед та дорога

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, повітряна кулька та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 2 людини, дитина, люди стоять, повітряна кулька та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

 

 

На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 1 особа та стоїть

На зображенні може бути: 3 людини та люди стоять

На зображенні може бути: 6 людей та люди стоять

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди стоять та люди грають на музичних інструментах

На зображенні може бути: одна або кілька осіб, люди грають на музичних інструментах, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 1 особа, грає на музичному інструменті, стоїть та у приміщенні

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні

 

На зображенні може бути: 3 людини, люди грають на музичних інструментах, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 4 людини, люди грають на музичних інструментах та люди стоять

На зображенні може бути: 1 особа, грає на музичному інструменті, стоїть та у приміщенні

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: стоїть та феєрверки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора