A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

У Полтаві відбулась обласна спартакіада серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

Дата: 03.09.2021 14:32
Кількість переглядів: 380

3 вересня 2021 року в Полтаві відбулась обласна Спартакіада серед збірних команд державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування, в якій взяли участь 7 команд та понад 100 учасників зі всієї області аби визначити кращих у 5 видах спорту.


Збірна команда Полтавського району, до складу якої увійшли представники нашої громади: Людмила Кімлик-Яроха, Віра Кімлик, Сергій Костенко змагались за призові місця з таких видів спорту як міні-футбол, волейбол, настільний теніс, гра у шахи та шашки. На спортивних майданчиках спортивного комплексу панував азарт, бадьорий настрій як учасників змагань, так і вболівальників.


За результатами спортивного поєдинку суддівською колегією було визначено переможців змагань, серед яких представники Полтавського району вибороли почесне перше місце у загальнокомандному заліку.


Абсолютну перемогу серед жінок у грі з настільного тенісу здобула начальник відділу культури, спорту та інформаційного забезпечення Зіньківської міської ради Людмила Кімлик-Яроха. У грі з шашок чемпіонкою стала староста Шилівського старостату Зіньківської громади Віра Кімлик.


У запеклій боротьбі срібло отримала збірна команда з міні-футболу, у складі якої староста Бірківського старостинського округу Зіньківської громади Сергій Костенко.


Переможці мають честь представляти Полтавську область на Всеукраїнських змаганнях у Чорноморську в кінці вересня цього року.


Усі учасники Спартакіади отримали заряд здоров’я та позитивних вражень.
Пишаємося нашими спортсменами та бажаємо їм подальших звершень та перемог!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора