A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Профілактична робота з учнівським та педагогічним колективами

Дата: 01.09.2021 17:11
Кількість переглядів: 574

Сьогодні, 1 вересня 2021 року, працівники сектору з питань цивільного захисту та охоронної роботи  виконавчого комітету Зіньківської міської ради побували на урочистостях з нагоди  святкування Дня знань у Великопавлівській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів Зіньківської громади.

Провели профілактичну роботу з учнівським та педагогічним колективами, батьківською  громадою;  бесіди з  техніки безпеки на тему: «Бережи себе та оточуючих», правила поводження в різних  життєвих  ситуаціях і профілактика інфікування та поширення коронавірусу.

Подібні зустрічі та бесіди з керівниками, педагогічними колективами та  школярами по профілактиці інфікування і поширення вірусних захворювань планується проводити й надалі. Працівниками сектору цивільного захисту та оборонної роботи буде надаватись допомога в методичній літературі та агітації.

Дякуємо директору Великопавлівської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів Івану Мильченку та педагогічному колективу за проведену роботу. Сподіваємося на подальшу співпрацю в проведенні місячника з техніки безпеки, виховних годин, бесід, зустрічей з працівниками відповідних галузей, конкурсів малюнків тощо.

Повідомляємо, що оголошено місячник з техніки безпеки «Зробіть своє життя безпечним». Тож запрошуємо долучитись до проведення заходів з техніки безпеки й інші школи громади.

Сектор з питань цивільного захисту та оборонної роботи

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора