A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

У школах Зіньківської громади пролунав перший дзвінок

Дата: 01.09.2021 16:05
Кількість переглядів: 433

1 вересня в усіх освітніх закладах Зіньківської громади урочисто відзначили початок нового навчального року.

Значно додало позитиву те, що впродовж теплого періоду багато було зроблено для вдосконалення освітньої інфраструктури. Це й проведення ремонтів у школах, оновлення матеріально-технічної бази, придбання дидактичних матеріалів тощо.

Та й сам регламент заходів, зважаючи на кардинальні зміни на рівні держави було осучаснено, насичено та оптимізовано. Як і рекомендовано, на заходах були присутні не всі школярі, а в основному лише першокласники та випускники. В новому форматі пройшли різні заходи у багатьох школах: флешмоби, квести, ранкові зустрічі, тематичні лінійки, тощо.

Міський голова Сергій Максименко відвідав свято Першого дзвоника у Зіньківському ліцеї ім. М.К.Зерова. Очільник привітав присутніх зі святом Знань, подякував вчителям та батькам, які взяли участь у підготовці шкільних закладів  до навчального року, побажав учням успіхів у навчанні, а вчителям наснаги у їх нелегкій роботі.

«Вітаю усіх з першим днем осені – Днем знань! Учителі,  у вас починається новий сезон. Вітаю батьків, адже нарешті діти пішли до школи. Також щирі вітання учням, хоч трохи і сумно, бо літо закінчилося вчора. Але школа – це не лише уроки. Тут ви знайдете собі друзів – перших і справжніх. І хочу звернутись до старшокласників. Ви повинні зрозуміти головне: у школі маєте прийняти дуже важливе для себе рішення – ким ви будете в житті. Що ви можете робити краще за інших? Просто знайдіть для себе відповідь. Учителі допоможуть. Потім ви будете вдячні їм на все життя. Бажаю усім здоров’я і легкого навчання!», - зазначив Сергій Максименко.

За багаторічною традицією випускники вручили першокласникам подарунки, побажали успіху в навчанні. На закінчення свята учні 11 класів привітали всіх танцювальним флешмобом. Звичайно, про початок нового навчального року сповістив перший шкільний дзвоник.

Цьогоріч усі першокласники громади отримали подарунки від міської ради.

Святкові лінійки з дотримання карантинних обмежень провели в усіх школах громади.

Для створення якнайкращих умов навчання, розвитку і адаптації першокласників та на виконання вимог Нової української школи у громаді  цього року придбано нові меблі, навчальне обладнання, здійснено ремонти кабінетів.

Тож залишається побажати учням, вчителям і батькам успішного та цікавого навчального року, нових здобутків і перемог на шляху до вершини знань!

   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора