A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Шановні зіньківці, дорогі земляки!

Дата: 04.09.2021 08:00
Кількість переглядів: 391

Щиро вітаю вас із 78-річницею звільнення Зінькова від фашистських загарбників та Днем міста!

Наше місто овіяне вітрами багатьох як героїчних, так і трагічних подій минулого, і серед них – 6 вересня 1943 року – день звільнення Зінькова від нацистської окупації.

Висловлюю слова глибокої вдячності і шани нашим ветеранам, які захищали Батьківщину в роки війни, піднімали Зіньків з руїн в повоєнний час, зіньківцям всіх поколінь, які своїм талантом і працею прославляли та розбудовували його.

Пам’ятаймо воїнів-зіньківців Віталія Кузьменка, Івана Матвієвського, Вадима Мирінця, Миколу Ряскова, які загинули за Україну на Сході, і пишаємося воїнами-земляками, які захищали і захищають сьогодні нашу незалежність та територіальну цілісність. Давайте разом будемо підтримувати, шанувати їх та членів їх сімей.

Міста, як і люди  мають свою історію історію і свою долю. Так і Зіньків маючи не лише  славну історію, має свій йому притаманний неповторний колорит та свої традиції.

Наше місто – колиска цілої плеяди видатних письменників, митців, хліборобів, лікарів, учених, військових…

Сьогодні Зіньків – центр молодої Зіньківської територіальної громади, завдячуючи небайдужим його жителям, він розвивається, стає більш впорядкованішим та комфортнішим для проживання. Особливі слова вдячності висловлюю народному депутату України Олегу Кулінічу, який постійно переймається зіньківськими проблемами, допомагаючи міській владі вирішувати їх на різних рівнях.

І хоч у нас ще багато проблем, вірю, що спільними зусиллями надалі буде продовжений славний літопис нашого міста.

Миру, здоров’я, злагоди й добра всім вам, шановні земляки. Зі святом вас! З днем народження тебе, рідний Зінькове!

З повагою міський голова Сергій Максименко

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора