Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Проведено чергову сесію міської ради

Дата: 01.09.2021 14:48
Кількість переглядів: 776

30 серпня цього року відбулось пленарне засідання дев’ятої сесії Зіньківської міської ради, участь у якому взяло 17 депутатів із 26.

На початку пленарного засідання міський голова Сергій Максименко ознайомив із змінами в складі депутатської фракції Політичної партії «Довіра» у Зіньківській міській раді, зокрема про те, що на зборах її депутатів головою фракції обрано Кропивну Валентину Миколаївну.

Детально ознайомившись із варіантом макету Прапора Зіньківської міської територіальної громади депутати одностайно його підтримали.

З метою належного фінансування комунального некомерційного підприємства «Зіньківська міська центральна лікарня», а також надання якісних медичних послуг сесія визнала за можливе укладення договору про муніципальну співпрацю між Зіньківською міською та Опішнянською селищною радами щодо спільного фінансування (утримання) медичного закладу.

За проект рішення «Про Прогноз бюджету Зіньківської міської територіальної громади на 2022-2024 роки» проголосувало 13 депутатів з 14 необхідних, депутати від Політичної партії «Рідне місто» утримались під час голосування і рішення не було прийнято, що тягне за собою порушення вимог пункту 6 статті 75 Бюджетного кодексу України.

Сесією внесено зміни до Програми придбання службового житла на 2021 рік шляхом збільшення розміру фінансування в сумі 504 тис. грн. для придбання службового житла лікарю міської центральної лікарні.

Депутатами затверджено нові структури і граничні штатні чисельності закладів дошкільної та загальної середньої освіти, комунального некомерційного підприємства «Зіньківський центр первинної медико-санітарної допомоги», а також комунального закладу «Зіньківський міський будинок культури».

На сесії внесено зміни до Програми безоплатного та пільгового забезпечення лікарськими засобами у разі амбулаторного лікування пільгових категорій населення Зіньківської територіальної громади.

У зв’язку з ліквідацією філії «Зіньківська загальноосвітня школа І ступеня» депутатами прийнято рішення щодо внесення змін до Статуту опорного закладу «Зіньківська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 Зіньківської міської ради Полтавської області».

Рішенням сесії змінено юридичну адресу відділу освіти та молоді виконавчого комітету міської ради.

Депутатами прийнято рішення, яким визначили відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Зіньківської міської ради уповноваженим органом з присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна та об’єктам будівництва, розташованим на території Зіньківської територіальної громади, в межах населених пунктів.

Розглянуто та підтримано одноголосно проект рішення стосовно доповнення переліку об’єктів комунальної власності Зіньківської міської ради, що підлягають приватизації у 2021 році.

На засіданні також були розглянуті депутатські запити депутатів Дахна Ю.П., Друмової Т.М., Петренко А.М. та Рябової І.В.Ю, по яких прийняті відповідні рішення.

Усі проекти рішень, які внесені на розгляд сесії були розглянуті на спільному засіданні постійних комісій міської ради, що відбулося 27 серпня цього року.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора