A A A K K K
для людей із порушенням зору
Зіньківська громада
Полтавська область, Полтавський район

Вітали довгожительку з Великої Павлівки

Дата: 01.09.2021 11:35
Кількість переглядів: 565

31 серпня свій ювілейний День народження відзначила поважна жителька села Велика Павлівка Ганна Яківна Гусак.

Вітання з нагоди 90-річчя Ганна Яківна приймала від керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету міської ради Ганни Перехрест, членів ради ветеранів – Володимира Прислонського та Сергія Мурадяна, старости села Ярослава Переятенця.

У цей святковий день ювілярку привітали щирими, теплими словами, квітами, подарунками та побажаннями міцного здоров’я, душевного тепла і затишку, поваги від людей, Божої благодаті та довголіття.

Приємно було поспілкуватися з Ганною Яківною, адже вона на своєму віку пережила багато подій, а її життєвий шлях виявився нелегким. Жінка розповіла про свою працьовиту родину, батьків, чоловіка, дітей, двох онучок та правнука.  Зі сльозами на очах згадує своє минуле, порівнюючи з сьогоденням і мріє, щоб майбутньому поколінню не довелося побачити на власні очі ті страшні часи.

На даний час Ганна Яківна проживає зі своєю донькою та її родиною. Говорить, що донька – це її міцна опора та надійна підтримка. Дякує Богу за турботливих дітей, які піклуються та дбають про неї.

Ювілярка дякувала гостям за привітання, турботу та навзаєм побажала всім міцного здоров’я та всіляких гараздів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора